Banketletteractie 2021 particulieren

Geachte inwoners van Arnemuiden en Kleverskerke,

De traditionele banketletteractie voor de hulpverlening in Teius gaat weer van start! De opbrengst is bestemd voor medische zorg, opvang gehandicapte kinderen en het broodproject.

U kunt ons steunen door banketletters te bestellen à € 9,50 per stuk. De banketletters worden gemaakt door Bliek. De bestelling kunt u opgeven via onze op website op www.arnemuidenhelptteius.nl. Wilt u liever een bestelformulier fysiek invullen? Dan kunt u deze ophalen en tevens inleveren bij Jumbo, Primera en slagerij Wisse tot en met dinsdag 10 november. Daarnaast kunt onderaan dit bericht een bestelformulier  downloaden en inleveren bij Jumbo, Primera en slagerij Wisse.

In verband met de huidige omstandigheden kunt u de banketletters ophalen bij de Gereformeerde Kerk, Kerklaan 4 op vrijdag 3 december tussen 16:00 en 19:30 uur en op zaterdag 4 december tussen 09:00 en 12:00 uur. U kunt de letters dan contant betalen.

Voor één en ander zeggen wij u, mede namens de bevolking van Teius, hartelijk dank.

Bestelformulier particulieren 2021

Comments are closed.