Banketletteractie bedrijven 2021

Geachte heer/mevrouw,

Met de decembermaand voor de deur zijn wij weer druk met de traditionele banketletteractie. Dit jaar zal de opbrengst bestemd zijn voor medische zorg, opvang gehandicapte kinderen en het broodproject. Dankzij uw steun stelt u ons in staat om de levensomstandigheden van de kinderen, arme gezinnen en de bejaarden te verbeteren.

U kunt ons steunen door nu (weer) deel te nemen aan deze actie en banketletters, kerstkransen of kerstbroden voor de komende feestdagen via ons te bestellen. U kunt er uw medewerkers of relaties mee verrassen. De banketletters, kerstkransen en kerstbroden worden gemaakt door Bliek Meesterbakkers en zijn weer van topkwaliteit. Heeft u eventueel andere wensen, neem dan contact op met ons op door te reageren op deze mail.

Van elke letter gaat een aanzienlijk deel naar onze actieprojecten. De bestelling kunt u opgeven middels het onderstaand bestelformulier, hierop kunt u eveneens de gewenste leverdatum aangeven. Ook kunt u gebruik maken van het bestelformulier op onze website www.arnemuidenhelptteius.nl

Mocht u vragen hebben over dit project of over de wijze van bestellen, dan kunt u contact opnemen met de secretaris door te reageren op deze mail.

Wij zien uw bestelling graag vóór 15 november 2021 tegemoet en zeggen u daarvoor, mede namens de inwoners van Teius, bij voorbaat hartelijk dank.

Bestelformulier bedrijven 2021

 

Comments are closed.